2011. október 13., csütörtök

Stílusikon

Blake Lively Gondolom nem vagyok egyedül a Gossip Girl megszállottságommal!:) Nagyon szeretem Blairt is, de Serena stílusa sokkal közelebb áll hozzám! Keverem kicsit Blake és Serena stílusát, mindkettő nagyon tetszik.Inkább a vagány, csajos öltözködés híve vagyok, mint a szolid nőiességé, de mindenkinek meg van a saját stílusa! Én Blake( vagy Serena) vagány cuccairól szeretnék írni, stílus tippeket adni:)


KABÁTOK
A sorozatban felfigyeltem arra, hogy Serena mindig kifogástalanul öltözködik! Kiegészítővel, kisebb kabátokkal, blézerekkel vagy mellényekkel dobja fel a szettjeit! Kedvenceim:



KIEGÉSZÍTŐK
Egy jó outfit nem az igazi kiegészítők nélkül. A kiegészítők nőiessé varázsolják az amúgy egyszerű ruhádat is, feldobják, nem leszel unalmas!:) Nagy(vagy éppen boríték) táskákkal, napszemüveggel, színes övvel, feltűnő nyakláncokkal sosem lőhetsz mellé!:) Csak meg kell találnod a legízlésesebb párosítást!:)
 


CIPŐK
Fuhhúúú Serenán még nem láttam olyan cipőt amit nem nyúltam volna el tőle legszívesebben:) Hosszú szárú csizmák, magassarkú cipők, balerina cipők, vagy épp magassarkú bokacsizmák! *-*
  


Nos, nézzünk egy egyszerű hétköznapi és egy buliba kimenős szettet Serenától!


HÉTKÖZNAPRA

Persze, még így sem annyira letisztult, suliba menős szett, de úgy gondolom, ha valakinek ez túl feltűnő erős, a színek lejebb adásával(tehát natúrabb színek használatával, világosabb színekkel), teljesen elfogadható. Egy jó top egy csőszárú gatyával és hosszú szárú csizmával, és egy igazán vagány bőrdzsekivel, hosszú nyaklánccal és szép természetes sörénnyel párosítva TÖKÉLETES!
Ha szoknyát szeretnél hordani, de nem szeretnél túl kihívó lenni, csináld Serena után! Vegyél fel alá egy színes(vagy natúr) harisnyát, vagy egy vékony cicagatyát! És ha 100% -os nőiességet szeretnél dobd fel egy magassarkúval!:)


BULIS
purple-reign.jpg
Hát igen manapság nem igazán megyünk bulizni olyan ruhában mit a középső képen!:) De ha valami hihetetlen előkelő bálra készülsz talán még belefér! De egy jó csajos partihoz túlzás! A fekete mini az örök! Nem lőhetsz mellé, viszont fontos a kiegészítők használata! Így sokkal több stílust adsz az öltözékedhez, valamint valami szép színes magassarkúval te lehetsz a partykirálynő!:) 


Remélem tetszett ez a cikk, írok még sztárok stílusáról többet:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése