2011. október 16., vasárnap

Rocker girl

Egy kis vagányság, rockerség, rossz kislányság sosem árt!:)


Ezek a vadóc szettek, sminkek és hajak egy kicsit a rockos stílust idézik, amit én személy szerint imádok, sokkal közelebb áll hozzám. Imádom a szegecses, csillogó, fekete cuccokat, persze csak mértékkel. Szeretek lazán öltözködni:)


A segítségünkre Miley Cyrus lesz, aki hihetetlen nagy példaképem és úgy érzem ezt a vadóc stílust Ő tudja a legjobban bemutatni. Mi a lényeg? Lehetsz így is nőies, a nőiesség nem arról szól, hogy minden nap a legfrissebb divat szerint öltözködsz és csinálod a hajad. A nőiesség arról szól, hogy felveszel valamit(akár drága, márkás akár nem) tudod, hogy jól áll, jól érzed magad benne és tudod, hogy mikor milyen alkalmakra mit kell felvenned. Elrettentő és hihetetlen példa, de így lehet legjobban megérteni: Egy nő nem megy estélyiben suliba és nem vesz fel farmert és pólót egy bálba. Nem veszi annyira vadócra magát iskolában mint szombat este:). Tudatosan kell öltözködnöd, sminkelned. Tudnod kell mi áll jól és, hogy hova veheted fel! A sminkkel csak csínján az iskolában! Gondolj bele! Tetszik egy srác a suliba és tudod, hogy ott lesz a hétvégi buliba. Mennyire fel tudod hívni a figyelmet magadra, ha csak szombaton fested ki magad durván, míg hétköznap lájtizol:). 


Viszont a vadóc cucc nekem az alap. Annyira laza, illik suliba(természetesen nem az igazi rocker szegecses nyakörvekre gondolok), de egy szegecses csizma, táska, egy-két vadóc cucc ami inkább hétköznapi és eszméletlen jó kiegészítők amik fel tudják dobni a szetted. Nézzünk 1-2 hétköznapi vadócabb szettet:


    


Utolsóba beleszerelmesedtem:)  Szakadt farmer, bőr cuccok, hosszú szárú csizma, szegecsek itt, szegecsek ott, óriási táska, fekete, kiegészítők, hosszú nyakláncok, nagyon vad és menő megjelenést kölcsönöznek a viselőjének:)
Ha kedvet kaptál egy kis vaduláshoz, itt van néhány alapdarab amit nem árt beszerezned:


Szegecses csizmák, táskák


 kattints rájuk:)

Szakadt farmer

Torn Up 

Bőrdzseki


Szakadt harisnya, egyszerű fekete cicanadrág 


Sok, sok kiegészítő

Tumblr_lqtyqjyklc1qmlwldo1_1280_large   Tumblr_lpsff2jof31qgokp7o1_400_large

És a körmök?
Elegáns, rövidre vágott fekete:) Vagy rikítóan vörös.

Tumblr_lkvw8txztc1qdn04bo1_500_largeTumblr_lrze7xunaz1r03whto1_500_largeTumblr_l4zpudvjmt1qav6rro1_500_large Tumblr_lboj9f9rtp1qdqctyo1_500_large


Félreértés ne essék, nem szoktam szakadt harisnyában kiálló szegecsekkel a fejemen menni az utcán. Nagyon a visszafogott rockerség híve vagyok, mindenesetre tetszik és menőn csajosnak tartom:). 

Képek forrása:  we♥it  google


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése