2011. november 22., kedd

Tippek alvás előtt és közben és után

Húúha nagyon régen írtam!:) De nem baj, rengeteg erőt és tapasztalatot szereztem azóta, most éppen a dohányzásról való leszokásom erősítem, kezdem meglátni az élet szép dolgait, és várom a telet! Egészségesebbnek, életvidámabbnak érzem magam mint mikor dohányoztam, sőt még tanulni is van kedvem!

Rengeteg bejegyzés ötletem van, amiket már gőzerővel fogok írni újra!

ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... :)))

Tumblr_lv164npq7z1r60zhwo1_500_large
- Ma este feküdj le korán! Hagyd az esti filmeket, majd megnézed őket máskor! Ha korán lefekszel, nem lesz baj a korán keléssel és egész nap boldogabbnak, fittebbnek érzed magad! Na de nem utolsó sorban, nem szép látvány egy lány karikás szemekkel és szétnyomott arccal! 

- Minden este mosd le a sminkedet, tisztítsd meg a bőröd, tonizálj és hidratálj! (Idővel megszokod és beépül a napi rutinodba!)

- Még a mai napig sem tudom mikor jobb zuhanyozni este vagy reggel. Én reggel szoktam, legalább felfrissülök és jobb kedvvel vágok neki a napnak:) De ha te az esti zuhira esküszöl, egy-két órával lefekvés előtt tedd, mert a víztől kicsit felfrissülhetsz!

- Igen most már papolhatok a dohányzás káros hatásairól! Tulajdonképpen nem meglepő, hogy az alvással együtt is emlegetjük(hiszen szinte nincs olyan dolog amibe ne károsítana bele egy kicsit), mert a cigaretta élénkítő hatással bír. Ne szokjunk hozzá az esti dohányzáshoz, mert éjjel alvás közben nikotinhiány állhat be, amitől a zavartalan alvásnak máris annyi!

- Lefekvés előtt pár órával egyél, konkrét lefekvés előtt már ne egyél semmit, hiszen a szervezeted nem tudja megemészteni( Hosszútávon az alvás előtti evéstől nagyon csúnyán el lehet hízni)

- Minden nap fáradj ki! Érezd az életed! Legyél fáradt, sportolj, vagy csak táncolj a kedvenc számodra, sétálj egyet, de érezd azt a fáradságot ami után jöhet a jól megérdemelt alvás!

- Figyelj arra, hogy ne legyen semmi zavaró a szobádban! Ne aludj el úgy, hogy megy a TV , vagy valami zúg mert zavarhat!

- Fontos, hogy ne legyen túl meleg a szobádban, hiszen nagy mértékben zavarja az alvást!

- Ha nem tanultál holnapra és este hajnalig akarsz tanulni akkor máskor legyél előrelátóbb! Éjjel szinte már nem is tudsz figyelni és 100%-osan koncentrálni a tananyagra, ami nem vezet semmi jóra!

- Nehezen kelsz fel reggelente? Néha változtasd az ébresztőhangod, hisz lehet, hogy már megszoktad és nem is érdekel ha csörög. Jó trükk még, hogy a szoba másik sarkába teszed a telefonod, vagy ébresztőórád, így kénytelen leszel felállni érte reggel ha csörög, különben idegesíteni fog:)!!
- Reggel mosd meg hideg vízzel az arcod, engedj hideg vizet a csuklóidra is, hogy felélénkítsd a vérkeringésed!
185575_1883640302424_1583852917_1416741_6778465_n_large

Hirtelen ennyi jutott eszembe el is álmosodtam!:)
Holnap jelentkezem!

Jóéjt mindenkinek!:))

Holnap egy életmódos, sportos mozgásos huhuuuu bejegyzéssel jelentkezem!!:) Puszik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése