2011. november 23., szerda

Hogy szerethetővé válj! Mit tegyél, hogy irigyelhetővé tedd az életed?

A válasz könnyű. Igen elég meglepő, hogy alig kell tenned valamit azért, hogy népszerű és irigyelhető legyél! A legfontosabb, hogy ne akarj görcsösen sikeres lenni, lazulj el.


Mi a legfontosabb?
A fiúk szeretik a laza lányokat, akikkel néha olyan beszélgetni mint a haverjukkal. Ez igaz a környezetedben élőkre is...Nem szeretik a túl rendmániás, komoly és hisztis embereket. Legyél laza! Kezelj minden lazán, mosolyogj rengeteget és megszeretnek!


Csak pozitívan
Ki akarna egy olyan emberrel barátkozni, vagy olyanra hasonlítani aki pesszimistán látja a világot? Akinek az egész életéről csak negatív képei vannak. Aki folyton szomorú, sosem mosolyog, azt hiszi mindig mindent elront és egy csepp önbizalma sincs? Ha ilyennek érzed magad változtass! Reggel ha felkelsz ne morgolódj rögtön, hogy jaj megint egy rossz  nap, nincs kedvem hozzá, legyen már vége! Úgy kelj fel, hogy megint egy lehetőség az életedben, nem tudhatod mi jó vár ma rád és mosolyogj egyet! Gyakorolj önbizalmat és hagyj fel az örökös nyafogással és a borongós hangulattal. Egyetlen egy ember sem akar majd közeledni feléd ha pesszimista vagy!


Tumblr_lv3ddgo0e51qacjjno1_500_large


Káromkodás
Lehet, hogy szerinted menő, de mások szerint nem. Rossz színben tüntet fel téged, és kicsit sem nőies. Ha inkább egy aranyos szerethető csaj akarsz lenni, hagyd el a csúnya beszédet, vagy ha nem megy legalább magadban káromkodj és ne mások előtt írd le magad ezzel a viselkedéssel!


Előítéletek
Egy emberben nagyon nem tudom szeretni amikor tudatlanul másokat elítél. Mielőtt elítélnél valakit gondolj bele, hogy te sem vagy tökéletes! Másrészt nem te éled annak az embernek az életét és amíg semmi közöd hozzá és nem tudod min ment keresztül addig egy rossz szót sem szólhatsz! Inkább foglalkozz a sajátoddal!


Tanulj!
Nem értem sokan mért hiszik azt, hogy tanulni ciki. Aki tanul az nem stréber, csak azt sugallja, hogy valamit el akar érni az életben. Én nem azt mondom, hogy minden matematika versenyen első helyen végezz, de ha egy olyan tantárgyból amit utálsz, már az is haladás ha figyelsz az órán. Próbálj rendszeresen tanulni és elmúlnak azok a szorongások amikor félsz a holnaptól mert feleltek és semmit nem készültél. Ha tanultál sokat segíthetsz a barátaidnak, melyet biztosan meg fognak hálálni!:)


RendezettségBejegyzés közzététele
Kívül belül legyél rendben! Erről már írtam többször! De a lényeg, hogy legyél ápolt, legyen rend körülötted, segíts másoknak önzetlenül és engedd, hogy mások megszeressenek!:)


Összességében, ha magadba nézel te is azokat az embereket szereted, aki illemtudó, nem dumál ki másokat, nem lát semmit és senkit negatívan, mindig mosolyog, jókedvre derít és számíthatsz rá!
Hajráá!:)

2 megjegyzés: